Виртуален офис

С нас, Виртуален офис България, Вашият офис ще бъде винаги подреден и добре организиран!

  Възползвайте се от Виртуален офис, за да получите възможността да имате изрядно водена кореспонденция и архив, перфектно подготвени договори, прилежно организирани срещи, професионално водена рекламна кампания, съвременна IT поддъжка и т.н. Получете своя Бизнес Консиерж!

  Вашият Виртуален Офис ще има винаги любезна и добре обучена секретарка, авторитетен офис мениджър, бързореагиращ ИТ специалист, графичен дизайнер с модерен нюх, компетентен специалист ТРЗ и личен състав и т.н.

  Виртуален Офис е Вашето единственото решение за оцеляване през настоящата икономическа криза. Ние сме и единственото решение за фирми, които наистина искат да вложат средства и енергия в основните си дейности, като оставят в ръцете на Експерти цялата административна и техническа офис дейност.

  Ако и Вие искате да бъдете модерен ръководител и шеф на перфектен екип, тогава сте попаднали на точното място. Ние ще изслушаме Вашите изисквания и ще превърнем бизнеса Ви в добре смазана машина за пари. Бизнес Консиерж услугите ни са пригодени специално за модерните бизнесмени.

Предлагаме 30 минутни безплатни консултации за нови клиенти. Защото искаме да сме сигурни, че Ви предлагаме пакет, отговарящ на Вашите нужди. В рамките на един час от края на консултацията, ще получите имейл с ценоразпис за услугите, подходящи за Вас.
Предлагаме и бързи и спешни услуги, които изискват късо време за извършване, таксувани на минута.
Услугата Quickly се таксува само за времето, необходимо, за да се свърши работата. Ако са ни необходими 5 минути свършване на работата, ще платите само за 5 минути! За спешни случаи предлагаме услугата Urgent – обаждате се и ние реагираме. Urgent ставката се прилага само, ако работата трябва да се свърши в рамките на 5-часов период. Когато се налага изпълнението на работата през почивните дни, таксуване то е с 35% допълнително към цената на минута. Хубавото на Виртуалния Асистент е, че можете да се обадите по всяко време на денонощието. Ние сме тук!

Обадете ни се на 0893312010 или попитайте на smartoffice11@gmail.com

Ценоразпис за офис услуги*:

Половин работен ден
20 часа на седмица - по 4 часа на ден, 5 дни в седмицата
80 лв на седмица

Пълен работен ден
40 часа на седмица - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата
150 лв на седмица

Половин работен ден за 6 месеца
20 часа на седмица - 4 часа на ден, 5 дни в седмицата
2050 лв, един месец безплатно!

Пълен работен ден за 1 година
40 часа на седмица - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата
3850 лв, два месеца безплатно!

10-часов проект/услуга
110 лв / за 10 лв на час

25-часов проект/услуга
210 лв / за 8 лв на час

60-часов проект/услуга
370 лв / за 6 лв на час

*Всички цени подлежат на корекция и обсъждане, в зависимост от нуждите на клиента и сложността на работата. Пакетните цени не са описани, можете да проследите цените на дребно във всяко от менютата за предлаганите услуги. Абонаментите за 6 и 12 месеца могат да бъдат плащани всеки месец. Всички почасови услуги се предплащат, с изключение на абонаменти със сключени дългосрочни договори. Цените на услугите са без ДДС!
 

Попитайте сега