Социални мрежи

 

Обслужване на профили във Facebook, Twitter, Google+, Forsquare, Linkedin

  Social Media Marketing
 В света на бизнеса най-важните хора са тези, които купуват или използват Вашия продукт или услуга. И тяхното мнение наистина има значение. Маркетингът „от уста на уста” е по-силен от рекламата в телевизията, радиото или списанията. Онлайн маркетингът може да направи Вашата марка забележима. Една добра кампания в социалните медии ще Ви даде възможност да насочите аудиторията към профила на фирмата си. Те ще споделят това, което казвате, ще чуят за това, което предлагате и ще изложат становището си.
  Маркетингът на социалните медии е интерактивен и ние можем да Ви направим разпознаваеми и популярни чрез оптимизация за Google, другите търсачки и социални мрежи.
  Вашата марка трябва да бъде в основата на всичко, което правите. И това не бива да се ограничава с Вашия сайт, нито да се спира само до страниците на списанието или каталога на фирмата Ви. Добрата марка, трябва да бъде призната и да я помнят. Една добра марка изгражда доверие. Ние ще Ви помогнем да промотирате името си във всички сайтове от социалната мрежа за ефективна и всеобхватна социална маркетинг стратегия.

  Ние можем да проектираме и да се създадем за Вас Facebook целева страница, която да показва фирмата Ви и да стига до целеви групи от потенциални клиенти. Ще намерим подходяща визия за Вашия Facebook профил. Ще създадем Twitter профил, който да информира за Вашите продукти на всички, които искат да знаят това и да прочетат това, което имате да им кажете. Нашата ефективна социална услуга за пускане на пазара, наистина ще Ви направи забележими, тъй като признаването на марката не свършва със създаването само на уеб страница.

  За да получите най-доброто от нашия Интернет маркетинг можете не опитате нашите SEO услуги, с които ще направим Вашия уеб сайт оптимизиран и конкурентен в SEO класациите на Google и другите световни търсачки.

  За обслужване на профили в социални мрежи Цените започват от 30 лв на месец. (без ДДС)
 

Попитайте сега