Алиби услуги

За първи път в България - Агенция за осигуряване на алиби

  Създадохме АлибитО - дискретна агенция за осигуряване на алиби и оправдания за отсъствия от къщи или работа, както и в помощ на различни чувствителни въпроси. Ние възприемаме себе си като професионални консултанти, които разбират уникалните ситуации на нашите клиенти. 

  Ние разбираме деликатността на някои ситуации и можем да Ви помогнем да решите всички чувствителни проблеми, които произтичат от тях с различните услуги, които предлагаме. Независимо дали се нуждаете от отсъствие, за да скриете Ваша любовна афера или друга нужда, можете да ни пишете или да ни се обадите и ние ще Ви се притечем на помощ!

 Осигуряваме алиби и оправдания за нашите клиенти - дали искате да прекарате една нощ със специален приятел или да си вземете почивен ден от работа, или да изпратите дискретен подарък на специален човек, дали подготвяте изненада за рожден ден на партньора си или планирате изненада за близки...
Сега всичко е възможно ... И всичко това е абсолютно тайно! 
"АлибитО" мрежата е създадена с цел да предоставя услуги , които да защитават неприкосновеността на личния живот на хората и да осигурят тяхната анонимност. Можем да Ви осигурим анонимна покупка без никой друг да знае за това! Ние предлагаме изцяло частна поща, получаване и изпращане на пакети, колети или писма, анонимно и дискретно. И още много, много други неща...
При натиска на съвременния живот, много от нас имат повод да се отклоняват от ангажиментите си. А в последните години става все по-трудно да го направите, без да бъдете открити. И тогава гафовете се отразяват непоправимо върху всички засегнати страни. Семейният живот, приятелство или бизнесът могат да бъдат изложени на опасност само за това, че сте решили да направите нещо нередно дори и веднъж.

 Агенция "АлибитО" беше създадена, за да Ви осигури начин за излизане от деликатни ситуации. Ние предлагаме услуга, която може да Ви помогне да защитите Вашите близки от излишно безпокойство, да запазим стабилността на дългосрочни взаимоотношения или финансовата Ви сигурност. Нашите алиби услуги са абсолютно сигурни, дискретни и професионално приложени. 

 Няколко от вариантите за осигуряване на алиби са виртуален приятел, виртуален татко, виртуален работодател, виртуални семинари, дискретно пазаруване, дискретно изпращане на подаръци, спасително обаждане, извършване на поверителни задачи и много други. Напишете ни имейл, в който описвате проблема си и ние ще се свържем с Вас в рамките на същия ден. Ще Ви предложим най-подходящия изход и ще договорим цената. Можете да избирате между еднократно алиби, алиби за няколко дни или абонаментно алиби – ежемесечно.
 

  Внимание:
  - Ние НЕ работим в разрез с Българското Законодателство!
  - НЕ нарушаваме закона, заради Вас! Не използваме подправени документи и не фалшифицираме документи!
  - НЕ осигуряваме алиби за престъпления!

  Ние само осигуряваме помощ за Вашата връзка в критичен момент и Ви измъкваме от конфузни и неприятни ситуации!

За всякакви въпроси, относно услугата Алиби, ние сме на Ваше разположение: 0893 31 20 10 или smartoffice11@gmail.com

 ЦЕНОРАЗПИС АЛИБИ:

SMS УСЛУГА
Вашето положение (примери):
  - Вие искате да се измъкнете от скучен семинар, досадна среща или друго събитие, без някакви сериозни проблеми?
  - Имате ли нужда на втора оферта от дилър на автомобили, банка или брокер, за да намалите цената на първата оферта?
  - Имате неприятна среща/разговор с клиент и искате да се измъкнете от тази ситуация, без да изглежда грубо?
  - Искате да тествате лоялността на личния си партньор/партньорка?
Нашето решение:
  Ние имаме човек , който да Ви напише съобщение от чуждо име. Ако желаете, можем да се споразумеем за определена дата и предварително определено време. Текста, който трябва да бъде изпратен може да бъде обсъден в рамките на поръчката.
  Просто попълнете ни пишете имейл и ние ще Ви изпратим веднага щом е възможно подходяща оферта. Ако имате въпроси или проблем, който не е изброен тук, моля, попитайте ни.

Цена: от 4,00 лв.*

ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ
Вашето положение (примери):
  - Вие сте в скучна среща и бихте искали да изчезнте елегантно?
  - Имате среща с приятел/приятелка, която Ви досажда и Ви се иска да си тръгнете, но не можете да намерите повод?
  - Поканени сте на събитие, от което искате да се измъкнете спешно, но Ви е неудобно, за да не обидите домакините?

Нашето решение:
 Нашите виртуални хора, са обучени да симулират спешност при инцидент, обаждат Ви се и... трябва незабавно да напуснете Вашата среща или ангажимент.
Можем да изиграем определена роля, например, Вашият партньор, който се обажда спешно, за да Ви съобщи, че е болен или друго.
Можем да направим запис на телефонния Ви секретар с предварително договорен текст, така че да изглежда, като че ли имате спешна молба от приятел или друго непредвидено събитие.
Вашето положение е напълно различно? Нямате представа какво точно можете да очаквате от Алиби агенцията? Тогава ни се обадете или ни пишете. Можем да Ви посъветваме и да намерим подходящо решение на Вашия проблем.
Цена: от 15 лв.*

ИЗПРАЩАНЕ НА ПОДАРЪЦИ И ЦВЕТЯ
Вашето положение (примери):
  - Искате да изпратите цвете или подарък, но да не стои Вашето име на подател. Притеснявате се от покупката или изпращането й, защото положението е деликатно.
  - Искате просто да изпратите подарък или цвете на някое лице анонимно, като изненада
  - Искате да направите анонимно дарение.
  - Искате да благодарите на някого анонимно или да му поднесете подарък, така че да не изглежда подозрително за трета страна.
Нашето решение:
  Ние изпращаме Вашата поръчка, цветя или подаръци на желания човек. Някой знае ли откъде идват цветята или подаръкът? Ние ще извършим работата надеждно и дискретно. Подаръците ще са красиво опаковани и доставени по пощата или по куриер.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако Вашата ситуация не е в списъка. Попитайте ни и заедно ще решим проблема.
Цена: от 42.00 лв.* (не включва стойността на подаръка, както и пощенските разходи)

БИЛЕТИ / РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ПОЧИВКА
Вашето положение (примери):
  - Вие искате да изненадате някого с билет за определено събитие или почивка?
  - Искате да пътуват с други хора и го направите без излишно недоверие от страна на половинката си?
  - Искате да отидете на почивка без Вашата фирма, Вашето семейство или просто да се скриете за известно време?
  - Искате да посетите дадено събитие, без знанието на партньора или роднините?

Нашето решение:
  Резервираме билет или пътуване и плащаме сметката, вместо Вас и така данните Ви ще останат напълно анонимни. Никъде няма да фигурира Вашето име или номера на кредитната Ви карта. Разходите няма да се появят в месечните Ви извлечения или фирмени документи. Ще получите дискретно документите по пощата, по факс или електронна поща, например, в пощенска кутия или на анонимен адрес. Ако желаете, можем да направим за Вас имейл адрес, с личен достъп, специално за тази цел.

Вашето положение не е описано? Имате въпрос? Просто ни пишете и ни оставете телефонен номер за обратна връзка. Ние ще намерим решение. Ако попълните формата за запитване, ще получите оферта в рамките на един работен ден.
Цена: от 59.00 лв.* (не включва цената на билетите и някои резервационни такси)

ОТСЪСТВИЕ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ДЕН
Вашето положение (примери):
  - Имате нужда от почивка, но в момента не е възможно?
  - Вие искате да отидете на почивка, но Вашите клиенти или семейството Ви да не научат за това?
  - Имате нужда от свободно време, за да го прекарате с някого?
Нашето решение:
  Ще получите професионални покани за участие в семинари, събития, събирания на класа, или друг повод по Ваш избор. Това е потвърждение, с официален вид. Вие ще получите официално писмо от организаторите за семинара или събитието. Благодарение на нашата перфектна организация и доказателства, третата страна няма да разбере истината за Вашия проект.

Вашата мечта не фигурира тук? Вие имате друга идея? Попълнете формата за заявка и ще получите бързо и дискретно от нас подходящо предложение, съобразено с Вашата ситуация.
Цена на услугата: от 69,00 лв.*

АЛИБИ ALL-INCLUSIVE
  Особените обстоятелства изискват добре обмислено, идеално планирано и педантично координирано алиби.
От Alibi Ол Инклузив можете да се възползвате винаги, когато имате нужда да комбинирате няколко алибита за всеки конкретен случай. Ще спестите пари, защото пакетът от няколко алибита е винаги по-евтин от осугиряването само на едно алиби. Когато ни разкажете за Вашия случай ще можем да изберем подходящи извинения и решения. Разбира се, ние работим дискретно и надеждно.

Предимството:
  Не трябва да се притеснявате за нищо. Просто опишете Вашата ситуация и ние ще планираме Ваше специално алиби. Естествено, това винаги ще бъде направено след консултация с Вас, за да се гарантира оптимален ефект. Само някои сложни алибита изискват високо ниво на подготовка и задължителни инструкции за предотвратяване на инциденти. Ние ще работим точно както искате, без това да става известно на трети страни.

Вие сте все още се колебаете? Вашият проблем е различен? Имате ли нужда от помощ? Позволете ни да Ви помогнем. Компетентен и приятелски настроен персонал ще Ви посъветва. Можете да ни изпратите запитване по чрез формата за контакт на нашия сайт, която само трябва да попълните. Ние пазим строго поверително информацията на нашите клиенти.
Цената се формира, според сложността и продължителността на алибито.

* Посочените цени на всички алиби услуги са минимални и начални, и без ДДС. В зависимост от честотата на услугата или времето, за което ще се ползва, цените се определят по договорка. Цените включват единствено и само изпълнението от страна на алиби-операторите. Разходите по билети, туристически и допълнителни такси, подаръци, цветя и др. се заплащат от клиента.
** Услугата започва да тече и да бъде изпълнявана единствено след предварително заплащане на договорената сума или 70% от нея и не по-късно от 5 дни преди старта й.
*** За негативни последици за клиента или семейството му, възникнали след ползването на услугата, Агенция Алиби не носи никаква отговорност. Единствено се ангажира да осигура консултация с адвокат или психолог на преференциални цени.

За връзка: 0893 31 20 10 или имейл

Попитайте сега