За Вас

С Виртуален офис България - спести пари за Бизнеса

Бизнес Консиерж услуги за модерните и практични бизнесмени

В сегашната икономическа обстановка всички фирми се стремят към намаляване или оптимизиране на разходите. Важно решение за всяка от тях, която иска да оцелее на пазара, е възлагането на определени услуги на външни изпълнители - аутсорсинг, напр. изнасяне на администрация и заплати, ИТ услуги, подбор на човешките ресурси, счетоводни услуги и др. неизбежни фирмени услуги.

Виртуалните офис услуги по света съществуват от преди повече от 15 години. За първи път у нас навлиза опитът на бизнесмените от САЩ и Япония. За първи път Виртуален Офис предлага всички дейности, които извършва администрацията на една фирма.
Ние сме малък, но гъвкав екип от доказани професионалисти с повече от 10 годишен опит. Знаем как да поемаме отговорност, да бъдем лоялни и дискретни, да пестим времето и парите на клиентите си. Вие организирате Вашата търговия или услуги, а ние се грижим за всичко останало.
Професионализъм, Отговорност и Експедитивност - трите основни принципа на екипа ни!

Опитайте сега!

Виртуален Офис България предлага разумни решения за модерните фирми, които искат да се преборят с напрегнатото икономическо положение на пазара, да намалят излишните разходи и главоболия - без да изгубят от качеството, а дори да го подобрят. Наемете своя Бизнес Консиерж!
Ние сме екип от доказани професионалисти по бизнес администрация, маркетинг, графичен дизайн и софтуер.
Възползвайки се от нашите виртуални услуги, Вие спестявате средно 60% месечни разходи за персонал, наеми, консумативи, ток и отопление и т.н.

Намаляване на разходите за персонал
- За да се осигури гладкото функциониране на фирмата е необходимо да се наеме персонал (администрация, ИТ, ТРЗ, счетоводител и т.н.), който да бъде готов да си върши работата и да бъде добре заплатен. Това са разходи, които могат да бъдат изключени от самото начало, ако решите да поверите тези услуги на нас.

- Липсата на проекти и поръчки изисква от работодателите да държат служителите си в режим на готовност, което запазва разходите и не води до печалба, а до загуби.

- Когато един от служителите е в отпуск по болест или почивка и вече не е на разположение единственото, което може да се направи е да се прехвърлят на друг неговите отговорности. Това води и до допълнителни разходи, а и рискът работата да не бъде свършена добре е много висок!

Намаляване на административните разходи
Наемането и поддържане на ефективен екип включва не само разходи, свързани със заплатите, но също така и разходи за:
  - наем
  - комунални услуги - газ, светлина, електричество
  - комуникации - телефон, интернет
  - хранене - вода, кафе и др.
  - мебели - бюра, столове, етажерки и т.н.
  - консумативи - хартия, канцеларски материали и т.н.
  - компютър - в допълнение с лицензи за различни програми, включително Windows, Office, софтуер за счетоводство и заплати, ИТ поддръжка и др.
  - услуги по почистване и т.н.

Възползвайте се от възможността да имате изрядно водена офис кореспонденция и архив, перфектно подготвени договори, прилежно организирани срещи, професионално водена рекламна кампания, съвременна IT поддръжка и т.н.
 

Вашият Виртуален Офис ще има винаги любезна и добре обучена секретарка, авторитетен офис мениджър, бързореагиращ ИТ специалист, графичен дизайнер с модерен нюх, компетентен специалист ТРЗ и личен състав и т.н.

Виртуални офис услуги е Вашето единственото решение за оцеляване през настоящата икономическа криза. Ние сме и единственото решение за микро, малки и срудни фирми, които наистина искат да вложат средства и енергия в основните си дейности, като оставят в ръцете на Експерти цялата административна и техническа офис дейност.

Ако и Вие искате да бъдете модерен ръководител и шеф на перфектен екип, тогава сте попаднали на точното място. Ние ще изслушаме Вашите изисквания и ще превърнем бизнеса Ви в добре смазана машина за пари. Направете своя бизнес план като потърсите рационалните решения!