Начало

Виртуален офис предлага висококвалифицирани Виртуални асистенти за справяне с всички Ваши маркетингови нужди. Наемането на виртуален помощник в днешно време е идеален начин да се справите с бумащината, сроковете или за облекчаване на рутинните Ви задачи, за да Ви остава време да се концентрирате върху по-важни неща, като развитие на бизнеса и нови стратегии. Възползвайте се от най-модерната услуга за бизнеса в света - Бизнес Консиерж.
Нашите услуги Ви дават надеждност, гъвкавост и повишена производителност. Вие можете да избирате между еднократна помощ или постоянен ангажимент от наша страна.

Доверете ни се и опитайте! Бъдете креативни и последвайте опита на хиляди фирми от цял свят!

Какво печелите, ако работите с Virtual Office Bulgaria?

- Виртуалните асистенти работят на договорна основа - не плащате заплата и осигуровки на работника, обезщетения за безработица и т.н., а същевременно имате всякакви възможни видове служители под ръка.

- Не се нуждаете от офис пространство, необходимо за настаняване на персонал. Не Ви е необходимо обзавеждане и оборудване, нямате сметки за ток, интернет и телефон.

- Плаща се на извършена работа - няма закъснения за работа, отсъствия, болнични, технически почивки, кафе-паузи, обяд и др.

  С Виртуален Офис ще имате винаги - любезна и добре обучена секретарка, авторитетен офис мениджър, бързореагиращ ИТ специалист, графичен дизайнер с модерен нюх, компетентен специалист ТРЗ и личен състав, както и офис под наем с телефон и адрес в гр. София. Виртуален офис е предназначен за малкия и средния бизнес. Това са аутсорсинг услуги за намаляване излишните разходи във фирмите.